Voorstellen

Welkom in mijn salon.

Mijn naam is Daphne. In 2017 heb ik mijn pedicure opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb mijn pedicure branche diploma behaald en ben aangesloten bij de pedicure branche organisatie Provoet. Ook volg ik regelmatig cursussen en workshops om op te hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Mijn missie is gericht op het onderhouden, verbeteren en beschermen van de voeten. Voeten hebben een heleboel te doorstaan. Denk hierbij aan het gewicht dat zij dragen en de invloeden van buitenaf. Kortom iets om zuinig op te zijn. Door uw voeten regelmatig te verzorgen kunt u klachten verhelpen en/of voorkomen. En laat dit nou net iets zijn wat ik voor u kan doen.

De behandelingen die ik u kan aanbieden in mijn salon werken preventief, maar zijn ook effectief bij bestaande voetproblemen.

Tijdens mijn behandelingen werk ik met diverse producten, voorzien van tea tree, van het merk Courtin. Tea tree is een natuurlijk en zuiver product met een helende en ondersteunende werking. De producten van Courtin zijn niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Tea Tree bevorderd namelijk de normale celgroei en celvernieuwing. En het mooie van de producten die ik gebruik, is dat u deze producten ook thuis kunt gebruiken.

Bent u enthousiast geworden en wilt u een afspraak maken voor een behandeling, neem dan gerust contact op via de mail of telefoon. Het kan zijn dat ik de telefoon niet kan beantwoorden, spreek dan mijn voicemail in en ik bel u zo snel mogelijk terug.

Ik hoop u binnenkort in mijn salon te kunnen ontvangen.

Daphne

Pedicuresalon Voor de Voetjes